Als ik nee zeg, voel ik me schuldig

Als ik nee zeg voel ik me schuldig Kiezen houdt in dat je nee kunt zeggen Waarom zijn de meeste mensen daar zo slecht in Waarom voelen we ons schuldig als we het toch doen en proberen we via allerlei uitvluchten aan het nee zeggen te o

 • Title: Als ik nee zeg, voel ik me schuldig
 • Author: Manuel J. Smith
 • ISBN: 9789026328220
 • Page: 214
 • Format: Paperback
 • Kiezen houdt in dat je nee kunt zeggen Waarom zijn de meeste mensen daar zo slecht in Waarom voelen we ons schuldig als we het toch doen en proberen we via allerlei uitvluchten aan het nee zeggen te ontkomen Dankzij dit boek van psychotherapeut dr Manuel Smith kunnen veel mensen beter voor zichzelf opkomen en hebben ze meer rust in hun leven.

  • Best Download [Manuel J. Smith] Õ Als ik nee zeg, voel ik me schuldig || [History Book] PDF ✓
   214 Manuel J. Smith
  • thumbnail Title: Best Download [Manuel J. Smith] Õ Als ik nee zeg, voel ik me schuldig || [History Book] PDF ✓
   Posted by:Manuel J. Smith
   Published :2019-01-02T08:49:01+00:00

  1 thought on “Als ik nee zeg, voel ik me schuldig”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *